Slijmerige ‘Let’s Go’ en krachtstokjes

Vrijdag sluiten Kim en Laurens op de radio de voorjaarsvakantie af. Ze gaan het hebben over slijm, want dat is helemaal hip om zelf te maken. In verschillende kleuren en met of zonder glitters. Er bestaan zelfs slijmboeken en heel veel Youtube filmpjes. Vorige week vroeg Kim om het ultieme slijmrecept en of ze die gevonden heeft hoor in in de uitzending. Heb jij er een? Mail naar letsgo@radioaalsmeer.nl.

Verder komt Hilde Bruining langs, kindercoach bij coach praktijk Bloeiend. Voor de Stichting Living Memories organiseert zij op 17 maart een workshop krachtstokjes maken om geld in te zamelen. Ze komt vertellen wat het is en hoe het bijdraagt aan de actiedag Let’s Make Memories op 24 maart van de stichting.

Let’s Go‘ wordt iedere vrijdag uitgezonden van 18.00 – 19.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.  Volg ‘Let’s Go’ ook via Facebook, Twitter en Instagram.

Foto: Hilde Bruining (eigen foto)

Gepubliceerd: 26 februari 2018 om 23:15 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×