Wijnkenner André de Jeu in ‘Door de Mangel’

Afgelopen maandag was Lex Berghuis de 201e gast in de Aalsmeerse talkshow ‘Door de Mangel’. Presentatoren Mylène en Elbert Huijts vroegen ‘Mister Kunstkast’ alles over dit kunstzinnige project. Berghuis deed het idee op in Australië en wist dit project tot zijn eigen verbazing heel snel in Aalsmeer uit te rollen. De kunstenaar wilde graag dat anderen de saaie elektriciteitskasten gingen ‘opleuken’, maar heeft zelf ook een kast op het Praamplein onderhanden genomen. In zijn jeugd was Lex een graffiti-spuiter en dat leverde hem uiteindelijk een taakstraf op. In 2013 is de geboren Wilnisser naar het Burning Man-festival in Nevada (USA) geweest. En er zijn plannen om dit jaar weer te gaan.

Natuurlijk is de communicatieadviseur bij de FNV op zoek gegaan naar een opvolger. Lex heeft als 202e gast André de Jeu uitgenodigd. “Hij heeft als salesman een lekkere babbel en met zijn heerlijke wijnen een interessant verhaal. Ik wil graag van hem weten wat hij zelf nu de lekkerste wijn vindt”, aldus Berghuis. Het antwoord op deze vraag hoor je komende maandag ‘Door de Mangel’.

Door de Mangel wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur.

Foto: André de Jeu (eigen foto)

Gepubliceerd: 26 februari 2018 om 23:30 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×