‘Echt Esther’ over privacy en sociale media

Esther Sparnaaij behandelt donderdagavond de privacy van sociale media in haar talkshow. Ze heeft diverse gasten uitgenodigd met verschillende expertises op het gebied van zowel privacy als sociale media. Hoe laat je kinderen op een verantwoorde manier omgaan met het internet, waar gebruiken we het eigenlijk voor?

Te gast Judith Webber, moeder en coach op gebied van talenten ontdekken en benutten en meer. Carolina Brusse, de jongste gast en wil gaan studeren aan conservatorium. Marjolein Hermans, is informatie veiligheid adviseur bij de overheid, is moeder van een 6 maanden oude baby en ook programmamaker bij Radio Aalsmeer. Marcel van der Velde is haar man en werkt ook voor de overheid, maar dan probeert hij de overheidssystemen te testen op lekken, zowel technisch als mogelijke menselijke lekken.

Ook Gea en Eva Venema schuiven aan, beheerders van Facebookpagina ‘Je bent Kudelstaarter als…’. Tenslotte Rene de Groot, zes jaar voor LinkedIn gewerkt en nu actief als content strateeg voor de business to business markt. Vragen? Mail naar esther@radioaalsmeer.nl.

Echt Esther‘ wordt iedere donderdag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur. Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Esther Sparnaaij (Arjen Vos)

Gepubliceerd: 5 maart 2018 om 23:00 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×