Maandelijks kunst & cultuur magazine ‘That’s Life’

Jenny Piet en Wilbert Streng zijn er donderdag 8 maart weer met hun maandelijkse kunst & cultuur lifestyle magazine, ondersteund door radiotechnicus Frans van der Wee. Ze beginnen met Lidy en Anne Leegstra van galerie Het Oude Dorp in Amstelveen. Ze zijn met elkaar getrouwd en met de kunst: Lidy is keramiste en Anne is kunstschilder.

Daarna aandacht voor NLdoet: komend weekend op verschillende locaties in de gemeente, maar Angela Bus komt vertellen over OTT Lotusbloem en het blote-voetenpad. Verder kunstenaar, schrijver en muzikant Jack Muller, aan het woord over zijn gebruiksvoorwerpen die hij maakt van muziekinstrumenten en meer. Tenslotte het ACOV koor te gast, Wilbert Streng zelf en voorzitter Annet de Jong vertellen over het concert op 16 maart in de Urbanuskerk in Bovenkerk waar zijn Bach’s Johannes Passion gaat uitvoeren.

That’s Life’ wordt een keer per maand op donderdag uitgezonden tussen 20.00 en 22.00 uur. Terugluisteren kan via uitzending gemist.

Foto: Jenny Piet (Arjen Vos)

Gepubliceerd: 5 maart 2018

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×