‘Vrijdagavondcafé’ over World Tour Beachvolleybal

Deze vrijdag gaan de programmamakers van ‘Vrijdagavondcafé’ er weer een bomvolle uitzending van maken. In de studio ontvangt presentator Ron Leegwater onder andere Ingrid Guezen voor haar maandelijkse reisrubriek. Deze keer neemt Ingrid de luisteraars mee naar het zonnige Turkije. Wat zijn de mooiste bezienswaardigheden, wat moet je er zeker gedaan hebben en wat is typisch Turks eten om van te smullen? Je hoort het allemaal rond 21.30 uur.

Daarnaast een interview met Ruud Vismans over het World Tour Beachvolleybal dat van donderdag 15 t/m zondag 18 maart wordt gespeeld in The Beach Aalsmeer. Verder natuurlijk ook deze week het radiospelletje Soundmemory, de Soulshow-classic, de Twitterhit, het Top 40 Hitarchief en Ron’s gezellige meezinger. Luister je mee van 21.00 tot 23.00 uur?

‘Vrijdagavondcafé‘ wordt iedere vrijdag uitgezonden van 21.00 – 23.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Foto: Ron Leegwater (Arjen Vos)

Gepubliceerd: 5 maart 2018

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×