Tim fietst Alpe d’Huzes en vertelt bij ‘Let’s Go’

Vrijdag is een hele bijzondere gast in de studio bij Kim en Laurens. Tim is 10 jaar en hij gaat al voor de tweede keer fietsen bij het goededoelenevenement Alpe d’Huzes. Hij doet dit voor zijn opa Cor. Hoe Tim zich voorbereidt op deze actief en hoe je hem kan steunen komt hij zelf vertellen. Je hoort ook zijn verzoeknummer van Pater Moeskroen. Wie zijn dat eigenlijk?

Verder is natuurlijk ook The Voice Kids bezig. Heb jij het talent in huis om dit op de radio te laten horen? Geef je dan nu op voor de Voice van Let’s Go! Stuur een mail met je naam, leeftijd en wat je zou willen zingen naar letsgo@radioaalsmeer.nl. Wie weet draaien wij straks voor jou onze stoel om.

‘Let’s Go’ wordt iedere vrijdag uitgezonden van 18.00 – 19.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.  Volg ‘Let’s Go’ ook via Facebook, Twitter en Instagram.

Foto: Tim fiets Alpe d'Huzes (eigen foto)

Gepubliceerd: 5 maart 2018

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×