Jong politiek talent in ‘Mark en Eric Show’

Om 19.00 uur op vrijdagavond start jouw weekend met De Mark en Eric Show. Eric belt met Mark op zijn vakantiebestemming. In de studio ook weer mooie gasten, zoals de jonge talenten van de lokale politieke partijen. Wat drijft hen en waarom willen zij de gemeenteraad in? Leven de gemeenteraadsverkiezingen een beetje onder de jongeren?

Ook veel sport want er staan een aantal competities op ontknoping. Korfbal, handbal, voetbal alles is aanwezig in de Mark en Eric Show. Samen met side-kicks Jaimy en Kees zal het weer een feest worden om naar te luisteren.

De Mark en Eric Show‘ wordt iedere eerste vrijdag van de maand uitgezonden van 19.00 – 21.00 uur. Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Erik (l) en Mark (r) (Arjen Vos)

Gepubliceerd: 8 maart 2018 om 19:00 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×