Sven Ratzke bij Exclusief bij Bob & Gon is uitverkocht

Showvedette, extravagante entertainer, homme fatale en sympathieke diva… Vele titels zijn de Nederlands-Duitse theatersensatie Sven Ratzke al ten deel gevallen. Eén ding is echter zeker: deze wereldster heeft een flinke dosis zelfspot en voelt zich naast al die grote concertzalen van New York tot Sydney en van Berlijn tot Londen ook erg thuis in de kleinere zalen, dichtbij zijn publiek. En ook The Club van Studio’s Aalsmeer en de sympathieke gastheer en gastvrouw Bob & Gon hebben zijn hart gestolen.

In For One Night Only opent Ratzke zijn prachtige catalogus van muziek die hij met de jaren heeft verzameld. Parels van Bowie, Brecht en Brel passeren de revue, maar ook speciaal voor hem geschreven nummers door grootheden als Rufus Wainwright en Fay Lovsky. Ratzke neemt je mee en brengt je in vervoering met zijn eigenzinnige stijl van hilarische verhalen, weergaloze muziek en interactie met het publiek. En zoals altijd is hij gehuld in prachtige couture en wordt hij begeleid door de virtuoze Christian Pabst aan de vleugel.

Al voor de 5e keer komt hij op zondag 18 februari bij “Exclusief bij Bob en Gon” en het is voor diegenen die een kaart of abonnement hebben een unieke manier om Ratzke van dichtbij mee te maken. Deze tournee wordt afgesloten in het Concertgebouw in Amsterdam. De zaal ‘The Club van Studio’s Aalsmeer’ gaat open om 14.45 uur. Voor deze voorstelling zijn er echter geen kaarten meer verkrijgbaar.

Foto: Sven Ratzke

Gepubliceerd: 5 februari 2018 om 22:17 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×