Ex-topsporter geeft zwemclinic voor 'Let's make memories'

Ex-topsporter Erika van de Bilt en moeder van de ernstig zieke 14- jarige Lotte geeft tijdens de actiedag Let’s Make Memories een borstcrawlclinic. Op 24 maart zet zij zich in zwembad De Waterlelie in Aalsmeer in om geld op te halen voor Stichting Living Memories. Dit goede doel maakt kosteloos audio- en videoportretten van terminaal zieke kinderen tot 18 jaar. Als blijvende herinnering voor hun nabestaanden.

Dochter Lotte is ernstig meervoudig beperkt door onder meer een progressieve spierziekte. Stichting Living Memories maakte een videoportret van Lotte en haar gezin, omdat het einde van haar leven in zicht is. Erika: ’Er is zo’n mooie film van onze dochter gemaakt, zo’n geweldige herinnering voor ons als zij er straks niet meer is’.

Erika won als athlete meerdere nationale titels, nam deel aan het WK cross en liep sterke tijden op de 5.000 meter. ‘Graag zet ik mij op een sportieve manier in om geld in te zamelen voor Stichting Living Memories zodat zij voor nog veel meer gezinnen deze waardevolle herinneringen kunnen maken. Ik hoop dat veel
mensen zich aanmelden’, zegt Erika.

Tijdens de clinic, die wordt gegeven van 18.30 tot 19.30 uur, leer je alles over borstcrawl. Opgeven voor deze actie kan via de website www.letsmakememories.nu. Daar kun je ook terecht als je de actie van Erika wilt sponsoren.

Foto: Erika van de Bilt en dochter Lotte

Gepubliceerd: 5 februari 2018 om 20:50 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×