Vogellezing van Hans Dorrestijn in Aalsmeer

Dichter, (tekst)schrijver en cabaretier Hans Dorrestijn komt op maandag 12 maart naar Aalsmeer om te vertellen over zijn liefde voor vogels. Tijdens de 83e Boekenweek van zaterdag 10 t/m zondag 18 maart met als thema ‘natuur’, is hij te gast in de Doopsgezinde gemeente Aalsmeer (Zijdstraat 55). De organisatie is in handen van de Bibliotheek Amstelland, Het Boekhuis en Kunst en Cultuur Aalsmeer.

Bij de vogellezing put Hans Dorrestijn uit de verhalen die eerder zijn verschenen in boekvorm. Een literaire en humoristische lezing over zijn belevenissen in de natuur, vogels kijken en vogelaars.

Hans Dorrestijn heeft een omvangrijk oeuvre opgebouwd. Er verschenen meer dan veertig boeken van zijn hand. Daarnaast schreef hij talrijke theaterprogramma’s. Met de televisieserie Baardmannetjes over vogels en andere dieren, bereikte hij een groot publiek. In september 2015 werd Dorrestijns boek ‘De Italiaanse chauffeuse’ genomineerd voor de Jan Wolkers Prijs 2015 voor het beste Nederlandse natuurboek.

Kaarten voor de lezing zijn te koop bij Boekhuis Aalsmeer, in een van de Amstelland bibliotheken of op de
website van de bibliotheek www.debibliotheekamstelland.nl

Foto: Hans Dorrestijn

Gepubliceerd: 19 februari 2018 om 22:30 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×