Bijna 100 koren uitgenodigd voor KWF Korenmarathon

Na het grote succes van de eerste twee edities, organiseert KWF Aalsmeer dit jaar alweer voor de derde keer de KWF Korenmarathon in de prachtige zalen van Studio’s Aalsmeer. Er zijn afgelopen week 95 zangkoren uitgenodigd voor  de 3e KWF Korenmarathon dat op zondag 14 oktober a.s. zal plaatsvinden.

Deelnemende koren mogen, net als de vorige jaren, twee optredens verzorgen en de afsluiting is weer een spetterende finale in de grote Theaterzaal. De opbrengst van deze dag zal ten goede komen aan het KWF Kankerbestrijding, zodat er meer geld beschikbaar komt voor onderzoek naar kanker en de genezing ervan.

Zangkoren die belangstelling hebben om mee te doen kunnen een mail sturen naar het KWF Aalsmeer, zodat zij bij voorrang een inschrijfformulier zullen ontvangen. Binnen een uur nadat de mails verzonden waren reageerden er al 10 koren uit Aalsmeer en wijde omgeving. Er is maar een beperkt aantal koren dat mee kan doen met dit fantastische evenement waardoor snel reageren aangeraden wordt.

Meer informatie op www.kwfaalsmeer.nl/korenmarathon

Foto: Korenmarathon 2017

Gepubliceerd: 21 maart 2018

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×