Verkiezing Onderneming en Starter van het Jaar van start

De inschrijving voor de Verkiezing van de Onderneming en Starter van het Jaar gaat weer van start. De datum van de Finaleavond in Studio’s Aalsmeer is op 2 november 2018. De voorronde zal plaatsvinden in september. Wethouder Economische Zaken Ad Verburg: “De Verkiezing Onderneming en Starter van het Jaar geeft nog meer aandacht en waardering voor een kleine 3000 bedrijven in Aalsmeer. Deze hoge bedrijfsdichtheid is overigens een unicum in Nederland.”

Bij de categorie Onderneming van het Jaar zullen de criteria in ieder geval zijn: Innovatief, Duurzaam, Ondernemerschap en blijk van Lokale betrokkenheid. Bij de categorie Starter van het Jaar zal, naast het Ondernemerschap, gelet worden op de criteria: Innovatief, Groei en Marktpotentie. De nominaties voor ondernemingen en starters van het jaar kunnen door de ondernemers zelf gedaan worden, maar ook door inwoners of andere bedrijven of organisaties uit de Gemeente Aalsmeer. Aanmelden kan via het emailadres info@ondernemendaalsmeer.nl. De aanmelding van bedrijven en starters kan tot 15 mei 2018.

De winnaars worden voorgedragen bij de Verkiezing Onderneming van het jaar van de Provincie Noord-Holland waar Aalsmeerse bedrijven de afgelopen 5 jaar al drie keer winnaar waren.

Gepubliceerd: 21 maart 2018

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×