BN’ers steunen regionale actiedag Let’s Make Memories

Bekende Nederlanders steunen de regionale actiedag Let’s Make Memories op zaterdag 24 maart. Aan het einde van de spinningmarathon om 18.00 uur in de Studio’s Aalsmeer reikt televisiepresentator Henny Huisman prijzen uit aan de teams die het meeste geld ophalen voor Stichting Living Memories. Dit goede doel maakt kosteloos audio- en videoportretten van terminaal zieke kinderen, als blijvende herinnering voor de nabestaanden.

Videoboodschap
Aan de spinningmarathon doen teams van maximaal vijf personen mee. Het gaat om ervaren en onervaren spinners die de fietsen tien uur draaiend moeten houden. Doordat de deelnemers elkaar mogen afwisselen, is het een fysieke uitdaging voor iedereen. De teams halen geld op door te zoeken naar sponsors. Gerard Joling, presentatrice Marieke Elsinga en sportverslaggever Andy Houtkamp steken de spinners een hart onder de riem in een speciale videoboodschap.

Lokale sponsoren
Met hulp van lokale bedrijven met een groot hart, wordt goed voor de  spinners gezorgd. Ze krijgen op 24 maart een broodje aangeboden door Bakkerij Vooges met daarop beleg van Tommy’s Fresh Foods. Groenteboer gebr. Kreike uit de Zijdstraat in Aalsmeer zorgt voor bananen. En er is natuurlijk ook gedacht aan een flesje sportdrank. Deze wordt geleverd door slijterij en wijnhandel Wittebol.

Menzo Kortland
In de namiddag treedt in de Studio’s Aalsmeer imitator Menzo Kortland op. Kortland won in december met imitaties van Guus Meeuwis en Gers Pardoel de Sound-Alike of Music Award van 3FM. Hij werd uitgeroepen tot de beste imitatie-artiest van Nederland. Binnen- en buitenlandse artiesten komen voorbij in een optreden vol humor. Aansluitend is er een optreden van de in de regio bekende Dennis de zingende DJ. Hij draait muziek en zingt de gezelligste Nederlandstalige hits. Iedereen is welkom bij deze gratis te bezoeken optredens.

Aalsmeer, Haarlemmermeer, Uithoorn, Ouder-Amstel en Amstelveen komen op zaterdag 24 maart in actie voor Stichting Living Memories. De lokale omroepen uit deze gemeenten bundelen de krachten in een 12-uur durende gezamenlijke uitzending vanuit de studio van Radio Aalsmeer. Het volledige programma van de actiedag is te vinden op www.letsmakememories.nu. Via deze website kun je ook jouw spinningteam doorgeven.

Gepubliceerd: 12 maart 2018

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×