Het b-klusteam op pad voor ‘Let’s Make Memories’

In het kader van de goededoelenactie die binnenkort plaatsvindt, gaan Radio Aalsmeer medewerkers op pad als klusteam om geld op te halen voor Stichting Living Memories. Op 24 maart zullen zij klussen gaan uitvoeren. Wil je Robert & Lianda inhuren als klusteam? Ga snel naar https://letsmakememories.nu/actie/klusteam-het-b-team/ en meld jouw klus aan! Dit kun je zelf als persoon doen, maar ook namens jouw bedrijf, vereniging, etc.

Op 24 maart a.s. zendt Radio Aalsmeer in samenwerking met de lokale omroepen uit Hoofddorp, Uithoorn, Amstelveen en Ouder-Amstel en ziekenomroep Tulipa de actiedag Let’s Make Memories uit. Van ’s morgens 7 tot ’s avonds 19.00 staan de uitzendingen volledig in het teken van de Aalsmeerse Stichting Living Memories.

 

Foto: Robert (l) en Lianda (r) (archief)

Gepubliceerd: 12 maart 2018 om 22:17 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×