Brandweer redt paard uit ijskoude sloot

Samen met het korps van Amstelveen heeft de brandweer van Aalsmeer en Amstelveen donderdag aan het begin van het middag een paard gered dat door het ijs van een sloot aan de Mr. Jac. Takkade was gezakt.

Volgens de Aalsmeerse brandweer bleek bij aankomst ter plekke een paard in het ijskoude water liggen. Samen met duikers uit Amstelveen en de politie van Aalsmeer/Uithoorn hebben de brandweermannen het dier uit de sloot getrokken. Het dier lijkt weinig aan het koude avontuur over gehouden te hebben, want hij stond al snel weer op stal.

Hieronder een video van mediapartner NH-Nieuws.

Paard gered uit ijskoude sloot

Dankzij deze toppers van de politie en brandweer heeft dit paard een ijskoude duik overleefd! 💪

Geplaatst door NH Nieuws op donderdag 1 maart 2018

Foto: NH-Nieuws

Gepubliceerd: 1 maart 2018

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×