NLdoet bij Woon- en Dagcentrum Amstel-Meer

Het Oranje Fonds organiseert op 9 en 10 maart 2018, samen met duizenden organisaties in het land, weer NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet zet vrijwilligerswerk in de spotlights en nodigt iedereen uit om een dagje de handen uit de mouwen te steken.

Ook  Woon- en Dagcentrum Amstel-Meer is voor 9 maart opzoek naar vrijwilligers die het leuk vinden om die dag de handen uit de mouwen te steken. Amstel-Meer is een onderdeel van Ons Tweede Thuis en is voorziening waar wonen en dagbesteding wordt aangeboden aan mensen die intensieve tot zeer intensieve ondersteuning en verzorging nodig hebben. De voorziening bestaat uit 6 woningen en daarnaast een groot dagcentrum met 12 groepen.

Voor vrijdag 9 maart zijn zij opzoek naar mensen die bij verschillende klussen willen helpen maar ook naar mensen die willen helpen bij een leuke dagbesteding voor de cliënten. De klussen en activiteiten variëren van werkzaamheden in de tuin, een grondige schoonmaakbeurt aan de snoezelruimte, een fijne wandeling met de cliënten en ook worden er pannenkoekenbakkers gezocht.

Lijkt het u leuk om op vrijdag 9 maart te helpen bij één of meerdere klussen? Of zou u graag wat meer informatie willen neemt u dan een kijkje op www.nldoet.nl daar kunt u zoeken op de klussen in Aalsmeer. U kunt ook rechtstreeks contact opnemen met Amstel-Meer via activiteiten.amstelmeer@onstweedethuis.nl

Gepubliceerd: 1 maart 2018 om 16:34 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×