‘Door de Mangel’ over verduurzaming van sierteelt

Op de eerste maandag van maart kwam de 202e gast in ‘Door de Mangel’ naar de studio van Radio Aalsmeer. André de Jeu is een salesman met een lekkere babbel en met verstand van heerlijke wijnen. Hij is geboren in Alphen aan den Rijn, maar sinds 2003 woonachtig in Aalsmeer. Naast zijn passie voor wijn, is De jeu ook een hardloper: “Wijn drink ik nooit alleen. maar trainen doe ik altijd alleen. Hoofd leeg maken en mijzelf afmatten en kijken hoever ik kan gaan.” Met ‘The Wine Guys’, een uit de hand gelopen hobby, organiseert hij regelmatig wijnproeverijen om mensen zijn uitgezochte wijnen te laten proeven. Zelf houdt de wijnkenner van champagne.

Ook De Jeu is opzoek gegaan naar een volgde keten aan de lange ketting die inmiddels gesmeed is. Dico Drost is degene die aanstaande maandag achter de microfoon kruipt. Hij heeft een belangrijke missie: bijdragen aan de mondiale verduurzaming van de Nederlandse sierteeltsector. Dico heeft ruim 26 jaar ervaring in de internationale sierteelt handel. André heeft ook een vraag voor de 203e gast: “Hoeveel tijd denk je nodig te hebben om de bloemenwereld los te weken van waar ze nu staan?” Het antwoord op deze vraag hoor je komende maandag in ‘Door de Mangel’.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Dico Drost (eigen foto)

Gepubliceerd: 9 maart 2018

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×