'Echt Esther' werpt blik op arbeidsmarkt

Wat gebeur​t​ er momenteel op de arbeidsmarkt? Het lijkt erop dat steeds meer mensen flexibel willen werken. Niet meer in loondienst, maar als ZZP’er of freelancer.  Wat betekent dat eigenlijk voor ons sociale zekerheidstelsel en pensioen? De economie trekt aan en er is eigenlijk in meerdere branches een te kort aan werknemers. Hoe kan een werkgever zich dan profileren als een aantrekkelijke werkgever?

Aan tafel bij Esther zitten Bas Rapstok recruiter bij Banen van Morgen en Bkonnect en Kees Alders zelfstandig webdesginer en columnist voor sargasso.nl en Joop.nl. Esther zal hen vragen naar hun visie. Het wordt een interessant gesprek met mannen met een gefundeerde mening. Heeft u nu al een vraag voor Bas of Kees, mail deze dan voor donderdag naar esther@radioaalsmeer.nl.

Echt Esther‘ wordt iedere donderdag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur. Terugluisteren van de programma’s kan via gemist.

Gepubliceerd: 12 maart 2018

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×