Dansen en zingen in ‘Let’s Go’

Dansen voor het goede doel! Kim belt met Desiree van Schaik, zij organiseert samen met haar zus Lianne een dansworkshop op 24 maart voor Stichting Living Memories. Natuurlijk gaat Kim vragen wat je precies kan verwachten en hoe jij je kan aanmelden.

Heb jij je al opgegeven voor The Voice of Let’s Go? Er zijn al heel veel jongens en meiden die de komende weken hun zangtalent komen laten horen in de studio. Heb jij je nog niet opgegeven, maar wil je toch jouw zangtalent laten horen? Opgeven kan nog steeds via letsgo@radioaalsmeer.nl. En wie weet hoor je vrijdag al de eerste kandidaat!

‘Let’s Go’ wordt iedere vrijdag uitgezonden van 18.00 – 19.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.  Volg ‘Let’s Go’ ook via Facebook, Twitter en Instagram.

Gepubliceerd: 12 maart 2018

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×