‘Vrijdagavondcafé’ over RopaRun

Deze vrijdag ontvangen Ron en Deborah in het Vrijdagavondcafé Chiel Hollander, Annemieke Hollander en chauffeur Michel Post van RopaRun Team Hollander. Daarnaast een interview met Bas Boone van De Meerlanden over gratis MeerCompost ophalen bij de milieustraat aanstaande zaterdag. En het radiospelletje Soundmemory, de Soulshow-classic, de gezellige meezinger en Ron’s Top 40 Hitarchief. En natuurlijk heeft Deborah om exact 22.22 uur haar maandelijkse social media-rubriek. Luister je vrijdag weer mee?

‘Vrijdagavondcafé‘ wordt iedere vrijdag uitgezonden van 21.00 – 23.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Foto: Annemieke Hollander (eigen foto)

Gepubliceerd: 12 maart 2018 om 22:45 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×