Eerste verkiezingsdebat zaterdagmiddag op radio

Nadat vorige week ale lijsttrekkers in debat gingen in Radio Aalsmeeer Politiek (R.A.P.) vond afgelopen donderdag het eerste (in een reeks van drie) verkiezingsdebat plaats in “The Beach” in Aalsmeer-Oost. Het leek een grote opkomst, maar haal je daar alle aan de zeven partijen gelieerde personen er vanaf, bleef er slechts een handjevol belangstellenden over.

Integrale opname
Waarschijnlijk wachten de afwezigen allemaal op de uitzending van dit debat op Radio Aalsmeer. Want heeft u het debat gemist, dan kunt u op zaterdagmiddag van 14.00 – 16.00 uur luisteren naar een integrale opname van dit verkiezingsdebat. Onder leiding van oud Radio Aalsmeer medewerker en oud NH-Nieuwspresentator Peter Maarsen kwamen onder meer een serie stellingen over de Aalsmeerse economie en Schiphol, integratie en huisvesting van arbeidsmigranten en over de combinatie toerisme, tuinbouw en watersport aan bod.

Overige debatten
Ook het debat van woensdag 14 maart in Kudelstaart zal worden opgenomen en op zaterdag 17 maart ’s middags worden uitgezonden. Het derde de en laatste debat op 19 maart wordt live uitgezonden vanuit het gemeentehuis.
Op de verkiezingsavond op 21 maart is Radio Aalsmeer live aanwezig vanaf 22.00 uur om o.a. de tussenstanden en de definitieve uitslag door te geven.

Zie voor een verslag over deze avond dit artikel op Aalsmeer Vandaag.

Foto: AalsmeerVandaag

Gepubliceerd: 10 maart 2018

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×