Hans Dorrestijn houdt vogellezing in Aalsmeer

Het thema van de 83ste Boekenweek is natuur. Schrijfster Griet Op de Beeck schreef het Boekenweekgeschenk “Gezien de feiten” en Jan Terlouw brengt met zijn Boekenweekessay “Natuurlijk” een ode aan de natuur.
Rondom de Boekenweek is er altijd veel te beleven in boekwinkels, musea, theaters en natuurlijk bij de Bibliotheek Amstelland. Iedereen die van verhalen houdt zijn van 10 tot en met 18 maart van harte welkom om dit literaire hoogtepunt te vieren.

Vanaf zaterdag 10 maart ligt er voor de eerste bezoekers een prachtige literaire landkaart en een speciale linnen Boekenweek tas klaar. Maar dat niet alleen, de Boekenweek staat bol van de activiteiten, met als hoogtepunt in Aalsmeer de vogellezing van Hans Dorrestijn. Op maandagavond 12 maart vanaf 20.15 uur geeft hij op uitnodiging van de bibliotheek, het Boekhuis en Kunst & Cultuur Aalsmeer een lezing in de kerk van de Doopsgezinde Gemeente.

Bij de vogellezing put Hans Dorrestijn uit de verhalen die eerder zijn verschenen in boekvorm. Een literaire en humoristische lezing over zijn belevenissen in de natuur, vogels kijken en vogelaars. Er zijn nog kaarten verkrijgbaar in de bibliotheek, bij boekhandel Boekhuis en via de website www.debibliotheekamstelland.nl.

Foto: Hans Dorrestijn

Gepubliceerd: 2 maart 2018

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×