Verkiezingsdebat in The Beach

Op 21 maart 2018 zijn de gemeenteraadsverkiezingen. Weet u al op welke partij u wilt stemmen? De gemeente organiseert komende weken drie verkiezingsdebatten, zodat u nader kennis kunt maken met politieke partijen en kunt horen waar ze voor staan. Het eerste verkiezingsdebat vindt plaats op donderdag 8 maart om 20.00 uur in The Beach. De avond is vrij toegankelijk.

Peter Maarsen, een ervaren verslaggever (o.a. Radio Aalsmeer en NH-Radio), is gespreksleider van de verkiezingsdebatten. Hij zal de lijsttrekkers de nodige (kritische) vragen en stellingen voorleggen, maar u krijgt ook gelegenheid om zelf vragen aan de lijsttrekkers te stellen. De hoofdthema’s op de avond in The Beach zijn Wonen, Economie en Participatie. Na afloop biedt de gemeente u een drankje aan en kunt u met de politici van gedachten wisselen.

De andere debatavonden zijn op woensdag 14 maart in Kudelstaart (Place2Bieb) en op 19 maart in het gemeentehuis van Aalsmeer. Beide avonden beginnen om 20.00 uur.

Gepubliceerd: 2 maart 2018 om 10:43 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×