Laatste oproep Plaspop Aalsmeer

Ook in 2018 organiseren de Dippers weer Plaspop Aalsmeer. Inmiddels hebben zich al een aantal groepen aangemeld voor zaterdag 7 juli 2018 om op te mogen treden tijdens dit unieke watertheaterfestival, maar de Dippers hebben nog plaats voor 1 of twee optredens.

Bent u bijvoorbeeld beginnend muzikant en wilt u zich meten met andere artiesten uit de omgeving dan bieden wij u die kans om op te treden voor een uniek publiek op een uniek podium, namelijk bij Plaspop Aalsmeer op de Westeinderplassen. Heeft u een act van ca. 25 minuten waarbij uw buurvrouw of buurman door een brandende hoepel springt, dan mag u ook meedoen. Hoe gekker hoe mooier! U bent lid van een mandolineorkest? Komen!!

Hoe geeft u zich op? Een mailtje naar plaspop@live.nl is voldoende wij nemen dan contact met u op.
Vervolgens nemen we contact met u op om uw act te komen bekijken.

Plaspop Aalsmeer is een avond met watertheater op de Westeinderplassen. Op 4 of 5 podia doen de artiesten 3x 25 minuten eenzelfde optreden. Na de eerste 25 minuten verplaatst het publiek zich per boot naar het volgende podium. De optredens zijn om 20.00, 21.00 en 22.00 uur. Het afsluitende optreden van een hoofdact vindt om 23.00 uur plaats op het Koddespoeltje waar al het publiek zich verzamelt. Daarna is het nog lang gezellig op het water.

Foto: Plaspop Aalsmeer (eigen foto)

Gepubliceerd: 5 maart 2018 om 22:45 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×