Laurens van Kessel in ‘Door de Mangel’

De 203e gast van de Aalsmeerse talkshow ‘Door de Mangel’ op Radio Aalsmeer was Dico Drost. De op de Biblebelt geboren Veenendaler kwam op 8-jarige leeftijd naar Aalsmeer. Hij groeide op in de bloemen en plantensector en is daar nog altijd werkzaam. “Ik probeer te ondernemen met innovatieve producten”, aldus Drost. Naast het ondernemerschap is hij een fanatiek beoefenaar van diverse sporten en ik zou graag eens iets groots willen aanpakken en veranderen.

Ook Drost is opzoek gegaan naar een volgde schakel aan de lange ketting Aalsmeerders en Kudelstaarters die inmiddels gevormd is. Dico koos voor Laurens van Kessel. Hij is zijn boekhouder en heeft hem geholpen in een financieel lastige periode. Ook tennissen ze af en toe samen. Dico waardeert zijn inzet, oprechtheid en het vermogen om te relativeren. Presentatoren Mylène en Elbert zullen Laurens bekende, maar ook verrassende vragen voorleggen. Luister dus komende maandag vanaf 19.00 uur naar ‘Door de Mangel’ op Radio Aalsmeer.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Het voorwerp van Laurens van Kessel

Gepubliceerd: 15 maart 2018

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×