Live verslag verkiezingsavond

De gemeente organiseert in aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart a.s. drie debatavonden. De eerst vond plaats op 8 maart in The Beach, de tweede avond vond plaats op woensdag 14 maart in de Place2Bieb in Kudelstaart. De laatste is op 19 maart in het gemeentehuis in Aalsmeer. Thema’s zijn o.a. het sociaal domein, leefomgeving, incl. openbare ruimte en sport, kunst en cultuur. Gespreksleider is Peter Maarse, werkzaam in het verleden bij NH-Nieuws en betrokken bij Radio Aalsmeer. Het lijsttrekkersdebat van 19 maart in het gemeentehuis is live uitgezonden op de lokale omroep. Alle debatten zijn terug te luisteren via gemist.

Tevens zal Radio Aalsmeer live verslag doen van de verkiezingsavond op 21 maart vanaf 22.00 uur vanuit het gemeentehuis.

Gepubliceerd: 19 maart 2018

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×