‘Echt Esther’ ontvangt luchtverkeersleider Frank Aartman

Voor heel veel jongens en meisjes is het een droombaan, verkeersleider worden bij Lucht Verkeers Leiding Nederland. Frank Aartman (35) uit Kudelstaart is luchtverkeersleider en vertelt donderdag 22 april alles over zijn werk. Het eerste wat Esther van Frank wil weten is waarom hij koos voor het vak wat hij nu al ongeveer tien jaar uitoefent op Schiphol. Daarnaast vraagt Esther zich af hoe een dag van een luchtverkeersleider eruit ziet. Hoeveel verkeersleiders zijn er en werken zij allemaal vanuit de toren? We gaan het erover hebben en verder gaan we luisteren naar muziek die Frank heeft gekozen. Heb jij ook een leuke vraag voor Frank Aartman? Mail deze dan naar esther@radioaalsmeer.nl.

Echt Esther wordt iedere donderdag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur. Terugluisteren van de programma’s kan via gemist.

Gepubliceerd: 19 maart 2018

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×