‘Let’s Go’ met live talent en meedoen aan een tv-programma

Vrijdag hoor je de eerste twee kandidaten van The Voice of Let’s Go! Matthias en Isa zijn broer en zus en komen allebei hun talent laten horen. Matthias is al vaker bij Kim in de studio geweest om te zingen en hij deed ook mee aan Sprookjesboom de Musical in het Crown Theater. Wat hij vrijdag gaat zingen? Wij zijn in ieder geval heel benieuwd.

Verder hebben we het over meedoen aan een tv-programma. Voor het programma “Hou het Schoon: de Afvalrace” bij Telekids zijn ze op zoek naar kandidaten. Ben jij de perfecte kandidaat? Kim vertelt je vrijdag hoe je kan opgeven maar ook wat je kan winnen. Natuurlijk is er ook tijd voor muziek. Onder andere de nieuwste hit van Kinderen voor Kinderen komt voorbij en misschien ook wel jouw favoriete hit van dit moment. En wat heeft DJ Faystje voor ons in petto? Je hoort het vrijdag vanaf 18.00 uur bij Let’s go!

‘Let’s Go’ wordt iedere vrijdag uitgezonden van 18.00 – 19.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.  Volg ‘Let’s Go’ ook via Facebook, Twitter en Instagram.

Gepubliceerd: 19 maart 2018

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×