‘Door de Mangel’ ontvangt Constantijn Hoffscholte

Afgelopen maandag was Laurens van Kessel te gast in de Aalsmeerse talkshow ‘Door de Mangel’. De 204e gast vertelde het niet niet leuk te vinden als hij vroeger ‘de zoon van de dokter’ genoemd werd. Als jonge sporter handbalde Van Kessel bij HV Aalsmeer, later verhuisde hij naar RKDES en begon hij het fluiten leuk te vinden. Tegenwoordig fluit hij zelfs op eredivisie niveau. “Ik hoop ooit nog eens de Final-4 van de BeNe League te mogen fluiten”, aldus de in Leimuiden woonachtige Aalsmeerder. Sinds kort is hij mede-eigenaar van MJK Advies en geeft hij het liefst advies op financieel gebied aan ZZP-ers.

Natuurlijk heeft Laurens de uitdaging aangenomen een opvolger te zoeken voor volgende week. Als nieuwe gast komt volgende week Constantijn Hoffscholte naar de studio. “Hij is gestopt met het Boekhuis en opnieuw in het diepe gesprongen. Ik ben erg benieuwd wat hij nu precies doet. Presentatoren Mylène en Elbert zullen Constantijn bekende, maar ook verrassende vragen voorleggen. Luister dus komende maandag vanaf 19.00 uur naar ‘Door de Mangel’ op Radio Aalsmeer.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 19 maart 2018

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×