‘Echt Esther’ over focus en doelstellingen

Aan tafel bij Esther Sparnaaij zitten donderdag 29 maart Jolanda Pikkaart en Maria Abramovitch. Jolanda Pikkaart is dé kleurrijke schrijfcoach voor ondernemers bij het schrijven van een boek en auteur van onder andere de Boekplanner. Maria Abramovitch werd geboren in Rusland, woont sinds 2001 in Nederland, is journaliste en filmmaakster en heeft ook haar eigen Youtube kanaal. Bij het vertellen van mensen hun verhaal, het schrijven van een boek of het maken van een film is focus belangrijk. Sowieso is focus handig bij het bereiken van je doelen. Daarom werd Focus het woord van 2018 voor mijn gasten en ook voor Esther zelf, en dus ook van de uitzending. Heb jij nu al een leuke vraag voor Jolanda of Maria, mail deze dan voor de uitzending naar esther@radioaalsmeer.nl.

Echt Esther wordt iedere donderdag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur. Terugluisteren van de programma’s kan via gemist.

Gepubliceerd: 26 maart 2018

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×