Zingen en nieuws over de Junioren Pramenrace in ‘Let’s Go’

Je paasweekend begint gezellig met Laurens, Jonas en Kim. Kim heeft leuke paastips voor je uitgezocht voor tijdens het paasweekend en er is ook visite van een nieuwe The Voice of Let’s Go kandidaat. Afgelopen vrijdag lieten Matthias en Isabella, broer en zus, alle twee de stoelen in de studio draaien. Matthias zong “Perfect” van Ed Sheeran en Isabella betoverde iedereen met het liedje “Het land van je ogen dicht” van Woezel en Pip. Maud Noordam is 11 jaar en hoopt vrijdag in de studio ook de stoelen te laten draaien. Aan haar ervaring zal het niet liggen, want Maud heeft iedere week zangles bij de Babette Labeij Music Academy en heeft zelfs auditie gedaan voor The Voice Kids. Maar er is ook nog Junior Pramenrace nieuws, DJ Faystje heeft weer een leuk nummer uitgezocht en Kim gaat deze op bezoek bij een ander radioprogramma. Hoe dat is geweest? Je hoort het vrijdag.

‘Let’s Go’ wordt iedere vrijdag uitgezonden van 18.00 – 19.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.  Volg ‘Let’s Go’ ook via Facebook, Twitter en Instagram.

Gepubliceerd: 26 maart 2018 om 23:00 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×