Voorproefje 'Kom in de 'Kas in ‘Vrijdagavondcafé’

Deze week ontvangt Ron weer gasten in de studio, zijn er telefonische interviews en veel muziek. Natuurlijk komt het onderwerp Kom in de Kas ook ter sprake. Volgende week staat het hele weekend tenslotte weer in het teken van kassen, planten en bloemen. Ron praat erover met één van de organisatoren: Ard van Klaveren. Tevens is er de maandelijkse rubriek: Meindert’s Muzikale Mengelmoes. Die deze week gaat over ’telefoon’. We kunnen tegenwoordig nauwelijks zonder. We doen er van alles mee. Ook in de popmuziek komt het apparaat (nog) regelmatig voor. Je hoort vrijdag een kleine opsomming. Vrijdagavondcafé is er van 21.00 tot 23.00 uur.

‘Vrijdagavondcafé‘ wordt iedere vrijdag uitgezonden van 21.00 – 23.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 26 maart 2018

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×