‘Door de Mangel’ krijgt schiet- en borduurles

De 205e gast in de Aalsmeerse talkshow ‘Door de Mangel’ was Constantijn Hoffscholte, u weet wel, de zoon van oud-burgemeester Hoffscholte. Hij noemde zichzelf creatief, ondernemend en sportief. En ondernemend kunnen we deze journalist zeker noemen. Jarenlang eigenaar van het Boekhuis geweest en tegenwoordig erg druk met het Flower Festival en het Flower Art Museum. De geboren Drentenaar is inmiddels een ras-Aalsmeerder, maar hoopt ooit nog eens in Engeland te gaan wonen. Als voorwerp nam hij, hoe kan het ook anders, een boek van Godfried Bomans mee.

Wapens en borduren
Ook Constantijn is opzoek gegaan naar een volgende gast. Hij heeft het dicht bij huis gehouden, want op Tweede Paasdag komt zijn schoonvader naar de studio. Henk de Rooij is IBT-docent bij de politie Amsterdam-Amstelland en leert agenten omgaan met wapens en dreigende situatie. Daarnaast heeft hij een ‘borduurbedrijf’ en speelt bij Aalsmeers Harmonie. Constantijn vraagt zich af welke van de drie bezigheden hij nu het leukst vindt. Het presentatieduo Mylène en Elbert Huijts zullen Hans o.a. deze vraag voorleggen. Luister dus komende maandag vanaf 19.00 uur naar deze speciale paaseditie van ‘Door de Mangel’ op Radio Aalsmeer.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 26 maart 2018

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×