Start groot onderhoud Aalsmeerderweg-Noord

Vanaf 19 maart tot eind zomer vindt renovatie van de Aalsmeerderweg-Noord plaats. Dat begint met nieuwe waterverbindingen(duikers) en daarna een nieuwe asfaltconstructie. De werkzaamheden gebeuren in fases tussen de Machineweg en het Schinkeldijkje. De bedrijven en woningen aan de Aalsmeerderweg blijven gedurende de werkzaamheden bereikbaar, zij het met enige hinder. Een klankbordgroep van ondernemers en bewoners is betrokken bij de uitvoering en planning. De hulpdiensten zijn op de hoogte..

Doorgaand verkeer, alleen vrachtverkeer en auto’s, moet vanaf begin maart rijden via de Machineweg en de Legmeerdijk. Fietsers en voetgangers worden ter plaatse langs de werkzaamheden geleid. Indien nodig komen er op drukke punten verkeersregelaars. Buslijn 171 van Connexxion rijdt gedurende de werkzaamheden een aangepaste route via de Machineweg en de Legmeerdijk. Voor meer informatie zie www.connexxion.nl.

Gepubliceerd: 13 maart 2018

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×