Veel lof voor tweede ZAAI Aalsmeer

ZAAI Aalsmeer coacht startende ondernemers. Dit jaar namen er 19 aan deel, waaronder vijf ondernemers uit Uithoorn. Op 9 maart was het slotevent. Wethouder Economische Zaken Ad Verburg en starters keken met tevredenheid terug op alweer het tweede ZAAI Aalsmeer programma.  

Tijdens het slotevent waren er enthousiaste geluiden en positieve reacties over het programma ZAAI Aalsmeer. Zo hadden de starters veel aan de masterclasses sales en social media. Ook de coachgesprekken vonden zij waardevol. De mentor panelavond leverde de ondernemers veel antwoorden en tips. In het panel zaten gerenommeerde Aalsmeerse ondernemers, zoals John Jansen (ATPI), Tom de Vries (Koninklijke de Vries Scheepsbouw), Mike van de Laarse (Multi Supplies), Ger Loogman (Loogman Tanken & Wassen), John Celie (Celieplant).

Wethouder Ad Verburg: “Starters zijn van belang voor de vitaliteit en modernisering van de Aalsmeerse economie. Met het ZAAI-programma krijgen zij de kans zich verder te ontwikkelen. Versterking van de ondernemerskracht draagt bij aan een economisch sterker Aalsmeer. Het is vanaf het begin enthousiast ontvangen door Aalsmeerse ondernemers. Ik dank alle Aalsmeerse ondernemers die zich hebben ingezet voor ZAAI, alsmede het bestuur van Ondernemend Aalsmeer en de Rabobank die dit project samen met ons deden.”

Volgend jaar start een nieuw programma Zaai. Zie: www.zaaiaalsmeer.nl

Gepubliceerd: 13 maart 2018

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×