Voor de vierde keer ‘Urban arts project’

Aankomende week kun je weer harde beats horen en stijlvolle graffiti tekeningen zien ontstaan op een aantal Aalsmeerse basisscholen. Voor het vierde jaar organiseert Cultuurpunt Aalsmeer namelijk het ‘Urban arts project’. Dit jaar is het de beurt aan de Brug, de Wegwijzer en OBS Sameneen. Tijdens dit project maken de leerlingen van groep 7 kennis met een aantal culturele disciplines die zijn ontstaan vanuit de straatcultuur.

Workshops rap, graffiti en DJ
De leerlingen krijgen rapper ‘Snelle’ op bezoek. Deze bekende rapper zal de leerlingen de fijne kneepjes van het tekstschrijven en het ritmisch rappen bijbrengen. Ook gaan de leerlingen aan de slag met graffiti. Onder leiding van graffiti-artiest Sander Bosman uit Kudelstaart ontwerpen de leerlingen hun eigen naampiece.

En als klap op de vuurpijl komen de DJ’s van Master Productions een feestje bouwen tijdens de workshop DJ. Samen met de leerlingen gaan zij bekende housetracks ontleden en leren hoe je een nummer als een professionele DJ mixt.

Foto: Cultuurpunt Aalsmeer

Gepubliceerd: 5 maart 2018 om 19:11 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×