Werkzaamheden Dreef en aanleg nieuwe rotonde

Vanaf vrijdag 16 maart zijn er voorbereidende werkzaamheden, zoals het aanbrengen van funderingslagen bij de Dreef en de rotonde. Verkeer wordt niet omgeleid, wel is er een wegversmalling, waardoor auto voor auto langs de werkzaamheden kan rijden. De rotonde Dreef / Zwarteweg krijgt een nieuwe deklaag. Deze asfalteringswerkzaamheden staan gepland voor zaterdag 24 maart. In de vroege ochtend starten de frees- en asfalteringswerkzaamheden op de rotonde. Daarna volgt de Dreef.

Het verkeer zal door middel van verkeersborden ter plaatse worden omgeleid o.a. via de tijdelijke bouwweg op het voormalige VVA-terrein/bij FC Aalsmeer.

Tijdens de werkzaamheden aan de Dreef is Sportcentrum ‘de Waterlelie’ en tankstation Tango via de omleiding bereikbaar. Hiervoor zijn verkeersbegeleiders aanwezig om het verkeer te begeleiden. De bussen 172 en 340 van Connexxion rijden deze zaterdag een aangepaste route.

Deze werkzaamheden zijn al twee keer eerder gecanceld vanwege de weersomstandigheden. Hopelijk gooit de voorspelde temperatuurdaling in het weekend niet opnieuw roet in het eten.

Gepubliceerd: 13 maart 2018

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×