Brouwer/Meeuwsen favoriet in Aalsmeer

Vul een bak met zand, verdeel vier meiden met beachvolleybalskills toe en laat dit een uur fanatiek doorstomen. Af en toe roeren en de combinatie goed laten mengen. Zorg voor een lekker sfeertje en giet er een subtropisch sausje overheen en laat het bezinken in de juiste omgeving. Serveer het vervolgens in de juiste entourage en je hebt de Queen of the Beach

De ingrediënten zijn er. Indoorbeachsportcentrum The Beach als de juiste entourage, het World Tour-event Blooming Beach Aalsmeer als de juiste omgeving en een centrecourt als de bak met zand. En als belangrijkste ingrediënten, de beachvolleybalsters Joy Stubbe, Madelein Meppelink (als koppel de winnaars van de World Tour in The Beach in oktober van 2017), Jolien Sinnema en Laura Bloem. Zij strijden op de finaledag van de World Tour in Aalsmeer om deze prestigieuze eretitel.

Dit unieke onderdeel vormt de ultieme opwarmer voor de finales van Blooming Beach Aalsmeer, een beachvolleybalevenement in het kader van de internationale World Tour-reeks. Zestien teams uit alle delen van de wereld komen naar Aalsmeer om te strijden voor de toernooizege. Het Nederlandse koppel Alexander Brouwer/Robert Meeuwsen mag zich tot de favorieten rekenen, zeker na de glorieuze zege afgelopen weekeinde op het sterk bezette toernooi in Doha.

Voor het best presterende Nederlandse team – naast Brouwer en Meeuwsen komen ook de teams Jasper Bouter/Christiaan Varenhorst, Dirk Boehlé/Steven van de Velde, Ruben Penninga/Tom van Steenis, Sven Vismans/Jannes van der Ham en Mees Blom/Matthew Immers in actie – ligt er in Aalsmeer een deelnamebewijs voor het EK beachvolleybal klaar. Het EK wordt komende zomer in Nederland gehouden.

Gepubliceerd: 13 maart 2018 om 21:04 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×