Amstel-Meer aan de slag voor Ladies Rally

Op 6 mei a.s. vindt alweer de tweede Ladies Rally plaats. De opbrengsten van deze dag gaan ook dit jaar naar Ons Tweede Thuis. De cliënten en medewerkers van Woon- en Dagcentrum Amstel-Meer zijn weer heel blij met dit initiatief. Met de opbrengst van vorig jaar zijn alle tuinen van de groepen aangepakt en daar genieten alle cliënten nu nog steeds van.

Dit jaar zal met opbrengsten een speciale fiets worden aangeschaft speciaal voor cliënten die in een rolstoel zitten. Op deze manier kunnen zij met het mooie weer ook genieten van een fijne fietsrit door Aalsmeer.
Omdat alle deelnemers extra in het zonnetje te zetten, wordt er door de cliënten op het dagcentrum een leuke goodiebag gemaakt. Op groep Rood is er de afgelopen weken hard gewerkt aan mooie sterren van keramiek. Waarvoor deze sterren zijn, dat houden ze nog liever even geheim zodat het een verrassing is voor de deelnemers.

De rally start op 6 mei bij Golfcentrum Amsteldijk en de finish is bij The Beach in Aalsmeer. Bij de finish zullen er ook cliënten en medewerkers van Amstel-Meer aanwezig om alle deelnemers feestelijk te onthalen.

Gepubliceerd: 17 april 2018 om 20:15 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×