‘Door de Mangel’ ontvangt Glenn van der Laarse

Afgelopen maandag was paralympiër Gerda Stokkel de 209e gast in ‘Door de Mangel’. In de wekelijkse talkshow noemde de zwemster zichzelf een spontane, sportieve doorzetter. Zij werd geboren als Gerda Lampers in de Noordoostpolder, maar verhuisde vanwege de liefde naar Aalsmeerderbrug. “Ik leerde Joop Stokkel kennen bij het Nederlands zwemteam. Daar zwommen we veel in dezelfde trainingsbaan en groeide onze liefde voor elkaar”, aldus de zilveren en bronzen medaillewinnares op de Paralympics. Gerda geeft zwemtraining aan sporters met een beperking en vindt het een uitdaging om iemand met een handicap trots te maken op zijn of haar eigen kunnen.

Glenn van der Laarse
De zingende schoonmaakster heeft ook een nieuwe gast gevonden. Zij heeft een jonge actieve vrolijke jongen benaderd en bereid gevonden maandag 30 april in de studio aan te schuiven. Glenn van der Laarse lijkt het met de paplepel ingegoten te krijgen om voor andere mensen klaar te staan. Hij is de kleinzoon van Lenie van der Meer en de zoon van Mike van der Laarse. “Ik ben benieuwd wat hij heeft meegekregen van het actieve leven van zijn oma en vader en wat hij daar in de toekomst mee gaat doen”, aldus Stokkel. Deze en nog vele andere vragen zal presentator Elbert Huijts voorleggen aan Glenn. Mocht u als luisteraar ook een vraag hebben, mail deze dan naar info@radioaalsmeer.nl of bel tijdens de uitzending naar de studio.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 25 april 2018 om 22:00 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×