'That's Life' met live muziek

Aanstaande donderdag is het weer tijd voor ‘That’s Life’. Het wordt een muzikale uitzending met veel kunst en cultuur en 2 uur lang  live muziek! Presentatoren Jenny Piet en Wilbert Streng ontvangen Sandra die een heel leuk evenement gaan organiseren ‘Daten met…Koken met bloemen’. Een leuke manier om nieuwe mensen te leren kennen! De live muziek wordt verzorgd door Anita Sanders en Ed Idema, een zingend en gitaar spelend duo genaamd Jukebox from the heart.

Komende zondag 6 mei is er een vernissage in het Oude Raadhuis vanaf 16.00 uur met twee kunstenaars: Jacqueline Bohlmeijer en Han Klinkhamer. Heleen van Haaften van het Oude Raadhuis en tevens samensteller van de exposities neemt Jacquiline Bohlmeijer mee naar de studio om over deze prachtige expositie te vertellen.

Het programma wordt afgesloten door Tobias Rothe beeldend kunstenaar, die met het KCA een mooi project gaat oppakken om kinderen in de bovenbouw op een leuke manier kennis te laten maken met het kijken naar kunst.

That’s Life’ wordt een keer per maand op donderdag uitgezonden tussen 20.00 en 22.00 uur. Terugluisteren kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 30 april 2018 om 23:15 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×