Lijnbaan afgesloten op 1 en 2 mei

Dorpshaven-Zuid is een nieuwbouwproject dat wordt omsloten door de Dorpstraat, Lijnbaan, Oosteinderweg en N196. Er zijn daar al diverse nieuwbouwwoningen en appartementencomplexen verrezen. Momenteel wordt er gewerkt aan de laatste fase: er worden 16 twee-onder-één-kapwoningen en 8 (semi-)vrijstaande woningen gerealiseerd. Alle woningen zijn gelegen aan vaarwater.

Op 1 en 2 mei zal de Dorpstraat en de Lijnbaan daardoor afgesloten zijn voor doorgaand verkeer. De firma Hak gaat daar aansluitingen maken voor de nieuwbouw langs de Lijnbaan. Omrijden is eenvoudig via de Oosteinderweg en/of N196.

Gepubliceerd: 29 april 2018 om 0:11 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×