‘Mark en Eric Show’ met een mooie prijsvraag

De Mark & Eric Show komt met een unieke actie! Omdat Mark Simoons, mede-presentator van de show, twee maanden op reis is, heeft het team van de show besloten de luisteraars de kans de geven óók een onvergetelijke vakantie mee te maken. Via Facebook kunnen luisteraars tussen 18-26 jaar zich aanmelden om maar liefst €250 euro reistegoed te winnen. En of 1 cheque in de prijzenpot nog niet gek genoeg is, zijn er zelfs 2(!) beschikbaar gesteld. Vrijdag zal live op Radio Aalsmeer de uitslag bekend worden gemaakt door middel van loting. Naast de bekendmaking van de winnaar van de reischeque, geven we ook twee No Joke tickets weg en komt de nieuwste escape/lasergameroom Turf langs.

De Mark en Eric Show‘ wordt iedere eerste vrijdag van de maand uitgezonden van 19.00 – 21.00 uur. Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Mark en Eric

Gepubliceerd: 2 april 2018 om 23:15 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×