Zangtalent bij ‘Let’s Go’

Afgelopen vrijdag zong Maud de sterren van de hemel, deze week is Luna Baraya The Voice of Let’s Go kandidaat. Luna is 9 jaar en gaat een lievelingsliedje zingen van Kim zelf. Luna is niet de enige gast in de studio, de atleten van Atletiek Vereniging Aalsmeer komen ook langs. Want aankomende zaterdag is er weer de Scholen Atletiekdag bij AVA. De jongens en meiden van AVA komen ons wat goede tips geven.

Kim is deze week ook weer op pad geweest en wel bij de opnames van de Nickelodeon serie “De Ludwigs”. Dit is een spannende serie die gaat over Benny, die in een pleeggezin terecht komt, de familie Ludwig. Kim mocht een kijkje nemen op de set en mocht een aantal hoofdrolspelers interviewen. Maar natuurlijk is er vrijdag ook tijd voor muziek en ook DJ Faystje komt voorbij.

‘Let’s Go’ wordt iedere vrijdag uitgezonden van 18.00 – 19.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.  Volg ‘Let’s Go’ ook via Facebook, Twitter en Instagram.

Gepubliceerd: 2 april 2018 om 23:00 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×