Slagen voor je eindexamen met de Bieb

Middelbare scholieren die zonder afleiding willen studeren, kunnen de komende weken weer terecht bij de Bibliotheek Amstelland. In aanloop naar de eindexamens laat de bibliotheek ook dit jaar zien dat ze alle faciliteiten in huis hebben die scholieren en studenten helpen om ‘Glansrijk’ te kunnen slagen.

#Biebmodus
De bibliotheek is de plek waar je in alle rust kunt studeren en kunt focussen op je eindexamen. Geen afleiding van apps, likes, vlogs, blogs, broertjes, ouders of andere stoorzenders, enkel aandacht voor wat op dat moment belangrijk is: glansrijk slagen voor je eindexamen. De slogan van dit jaar is dan ook “Laat je niet afleiden, zet je biebmodus aan!”

Glansrijk slagen
De online campagne ‘Glansrijk’ werd vorig jaar met groot succes voor het eerst ingezet tijdens de centraal landelijke eindexamenperiode. “Ook dit jaar verwachten we weer veel scholieren in onze bibliotheken”, aldus
communicatieman Victor van Honk. “Alle scholieren zijn welkom om bij ons te studeren voor hun eindexamens. Net als vorig jaar bieden wij ook dit jaar weer alles wat ze nodig hebben om glansrijk te slagen zoals stilte plekken, gratis wifi en natuurlijk heerlijke koffie.” Kijk op de website van de bibliotheek www.debibliotheekamstelland.nl voor meer informatie en voor de openingstijden.

Gepubliceerd: 26 april 2018

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×