Vijf Aalsmeerders gedecoreerd tijdens lintjesregen

Op donderdag 26 april reikte burgemeester Nobel, uit naam van Zijne Majesteit de Koning, aan vijf Aalsmeerders de versierselen uit die behoren bij een Koninklijke Onderscheiding. Tijdens deze Algemene Gelegenheid 2018 ofwel de ‘Lintjesregen’, die plaatsvond in de Burgerzaal van het gemeentehuis, zijn onderstaande Aalsmeerders gedecoreerd. Net als andere jaren was er veel belangstelling. De sfeer in het gemeentehuis was feestelijk en ontspannen.

Benoemingen
Benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau zijn:
– Mevrouw M.F. Bakker-Brand (Rie) voor haar activiteiten voor de Protestantse Gemeente Aalsmeer/Open Hof kerk en het Zorgcentrum Aelsmeer als secretaris van de cliëntenraad en de bibliotheek van het zorgcentrum.
– De heer W. Eveleens (Willem) voor zijn jarenlange activiteiten bij storingsdienst persoonsalarmering van Vita Amstelland en als instructeur voor nieuwe vrijwilligers.
– De heer C. Knol (Cor) voor zijn activiteiten bij de PvdA, afdeling Aalsmeer, de Toneelvereniging Kudelstaart, de Buurtvereniging Hornmeer en het Wijkoverleg Hornmeer.
– De heer J. Kranenburg (Jaap) voor zijn activiteiten voor de Protestantse Gemeente Aalsmeer/Open Hof kerk en de Ondernemers Vereniging Aalsmeer en het bestuur MKB Amstelland.
– De heer R.M. Teensma (Ruud) voor zijn activiteiten bij buurtschap Helpt Elkander en Stichting Kinderboerderij.

Overleden
Ook de heer Sjaak Kockelkorn zou een lintje krijgen voor zijn activiteiten bij de storingsdienst persoonsalarmering van Vita Amstelland en de Protestantse Gemeente Aalsmeer/Open Hof kerk. Helaas is de heer Kockelkorn op 8 februari jl. overleden. Zijn familie heeft de oorkonde ontvangen die hoort bij de onderscheiding.

Gepubliceerd: 26 april 2018 om 12:00 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×