50 jaar Ons Tweede Thuis

Geboren op 29 december 1967 en nu dus 50 jaar! 50 jaar Ons Tweede Thuis en dat gaan zij vieren met het JIJ&IK festival op 8, 9 en 10 juni 2018. Een festival waar iedereen op de eigen manier aan mee kan doen. Of je nou een beperking hebt of niet. Meedoen maakt je wereld groter en contact met andere mensen maakt je gelukkiger. Ook kijken we samen naar de toekomst. Hoe ziet onze samenleving er over 20 jaar uit? En wat betekent dit voor jouw leven?

Radio Aalsmeer is er bij!
Radio Aalsmeer is op zondag 10 juni op het festival erbij. Wat een feestje. Ze maken een speciale festival uitzending vanaf 12.00 uur. Radio Aalsmeer is te vinden in het JIJ&IK Plaza, het hart van het festival. Verzoeknummers met korte interviews van de festival bezoeker komen zeker aan bod. De uitzending is te horen op het festival zelf en de luisteraars van Radio Aalsmeer kunnen zo ook meegenieten van een onvergetelijk
evenement. Meer info: festival.onstweedethuis.nl

Gepubliceerd: 22 mei 2018

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×