Afvallen met ‘Echt Esther’

Afvallen is altijd een gewild gespreksonderwerp op feestjes en partijen. Hoe verlies je gewicht, hoe houd je het verloren gewicht eraf? En wat als je te mager bent? Soms lukt afvallen niet of heel langzaam. Hoe kan dat en wat kan je dan doen? Esther probeert je in een uur veel wijzer te laten worden over gezond afvallen. Donderdag 24 mei schuift Marjon Middelkoop aan om hierover van alles te vertellen. Heb je nu al een vraag voor Marjon, mail deze naar esther@radioaalsmeer.nl.

Echt Esther wordt iedere donderdag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur. Terugluisteren van de programma’s kan via gemist.

Foto: Marjon Middelkoop (eigen foto)

Gepubliceerd: 21 mei 2018

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×