Super Verkiezing!

Net als vorig is er weer een Super Verkiezing. Dit jaar gaan we niet alleen op zoek naar de Super Juf en Meester, maar ook naar de Super Held! Er zijn heel veel redenen te bedenken waarom iemand deze titel verdient en daar is Kim naar op zoek. Laat haar weten waarom jouw meester of juf de titel verdient, en waarom iemand dé Super Held moet worden.

Opgeven doe je op een leuke en originele manier, alleen, met je sportteam, met je klas, of wie dan ook. Mail naar letsgo@radioaalsmeer.nl, of breng het live langs tijdens de radiouitzending van ‘Let’s Go’. Aanmelden kan tot en met vrijdag 8 juni. De Super Uitzending met de bekendmakingen is op 22 juni.

‘Let’s Go’ wordt iedere vrijdag uitgezonden van 18.00 – 19.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.  Volg ‘Let’s Go’ ook via Facebook, Twitter en Instagram.

Gepubliceerd: 17 mei 2018

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×