‘Door de Mangel’ gaat de mode in

Afgelopen maandag was als 211e gast conceptueel fotograaf Frank Karssing in ‘Door de Mangel’. In de Aalsmeerse talkshow noemde hij zichzelf energiek, chaotisch en positief. Frank werd geboren aan de Oosteinderweg en na korte uitstapjes naar Nieuw-Zeeland en Amsterdam, woont hij nog steeds in zijn geboorteplaats. Zelfs na zijn vele reizen naar buitenlandse oorden, komt hij iedere keer weer thuis in Aalsmeer. Karssing werd uiteindelijk ‘toevallig’ fotograaf. “Omdat ik wat overuren had, vroeg ik mijn toenmalige werkgever een camera voor mij te kopen. Zo kwam van het een het ander”, aldus de Aalsmeerder. Franks manier van fotograferen zorgt ervoor dat hij soms uren met een foto bezig is om het te perfectioneren, zonder overigens de foto te veel geweld aan te doen. Terugluisteren kan via de website.

Christiaan Sijnen
De creatieveling heeft ook een nieuwe gast gevonden. Hij heeft een energieke Aalsmeerse ondernemer uitgenodigd voor maandag 21 mei om plaats te nemen in de studio: Christiaan Sijnen. “Hij probeert het winkelende publiek weer te betoveren en hij is hard bezig de Zijdstraat weer een vrolijke straat te maken. Frank wil van hem weten of hij zich inmiddels al Aalsmeerder voelt. Deze en nog vele andere vragen zullen presentatoren Elbert en Mylène voorleggen aan Christiaan. Mocht u als luisteraar ook een vraag hebben, mail deze dan naar info@radioaalsmeer.nl of bel tijdens de uitzending naar de studio.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Christiaan Sijnen (r) (gentlemensplace.com)

Gepubliceerd: 14 mei 2018 om 23:15 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×